Kabeljauw Farfalle Puttanesca

Kabeljauw Farfalle Puttanesca

Beoordeling
5,0 
Een klassiek en ongelooflijk lekker pasta recept.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 15 min 15 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Gestoofde gesneden ui, sjalot, knoflook, paprika en selderij. Voeg tomatenblokjes toe.
2. Voeg ansjovis en kappertjes toe. Snijd de olijven in ringen en voeg toe. Laat 5 minuten sudderen.
3. Snijd de vis in plakjes en voeg toe aan de pan en roer.
4. Kook de pasta volgens de verpakking en laat uitlekken. Voeg toe aan de pan, roer en dek een paar minuten af en haal dan van het vuur als het klaar is.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 418 calorieën in een portie Kabeljauw Farfalle Puttanesca.
Calorieën Verdeling: 9% vet, 57% kolhy, 34% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1749 kj
21%
418 kcal
Vet
4,26g
6%
Verzadigd Vet
0,681g
3%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,167g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,182g
Koolhydraten
58,48g
22%
Suiker
8,75g
10%
Vezels
5g
Eiwitten
35,12g
70%
Zout
2,49g
42%
Cholesterol
4mg
Kalium
197mg
10%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten