Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
2 | 10 min | 20 min |
1. | Giet de tofu af en snijd hem in blokjes. Schil en snijd de pastinaak en snijd de champignons in plakjes. |
2. | Verhit de olie in een wok en voeg de tofu en pastinaak toe en roer regelmatig 8 minuten. |
3. | Voeg dan de in plakjes gesneden champignons toe. Voeg naar smaak je favoriete kruiden en specerijen toe. Roer regelmatig gedurende 12 minuten. |
4. | Breng op smaak met Ras el hanout of Chinese wokgroenten. Ik voegde indien nodig een kleine hoeveelheid water toe. Dienen. |
Er zijn 236 calorieën in een portie Roergebakken Tofu met Pastinaak en Champignon.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 25% kolhy, 26% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|