Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 20 min | 30 min |
1. | Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en leg het in een quichevorm. Prik met een vork gaatjes in het deeg. |
2. | Klop de eieren los met de melk en de room. Kruid met peper, zout en oregano. |
3. | Verdeel de tomaatjes over de taartbodem. Giet er het eiermengsel tussen en verdeel de mozzarella over de vulling. |
4. | Bak de quiche ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de vulling mooi gestold is. Bestrooi met wat extra oregano en basilicumblaadjes. Lekker met verse pesto. |
Er zijn 452 calorieën in een portie Quiche met Tomaat, Mozzarella en Basilicum.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 26% kolhy, 16% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|